2021-09-24 07:43:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Egy kis egyedül töltött idő sokat segít neked abban, hogy magadra találj

Napi horoszkóp szeptember 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint talán kissé szerencsétlennek érezheted mostani helyzetedet, de a mai nap csillagállásai lehetővé teszik, hogy a rosszat jóra fordítsd. Ehhez azonban elengedhetetlen a hit. Egy kis egyedül töltött idő sokat segít neked abban, hogy magadra találj.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Bikák ma hiába fojtják el érzéseiket, csak azért, hogy lelkileg ne sérüljenek. Ez most nem fog segíteni, sőt csak megbetegítheted magad. A ki nem mondott szavak egy jó kis torokgyulladás formájában törhetnek ki. Inkább beszélj.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te a kapcsolatok embere vagy, most mégis, mintha hiányt szenvednél ebből. Valahogy ma nem igazán tudsz szót érteni senkivel. Lehet, hogy a megfogalmazásban van a hiba? Ügyelj nagyon a pontosságra, akkor leszel igazán meggyőző, sikeres.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig gyengélkedtél is, ma biztosan jobban fogod érezni magad. Lehet, hogy nem is csak a hagyományos orvoslás segít. Érdemes megfogadnod egy tapasztalt idősebb hölgy tanácsát. Egy biztos: a pihenés lehet a legjobb módszer.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma valaki erősen próbára teheti a türelmedet. Ezt nehezen viseled, és ha túlságosan belelovalod magad, akkor képes vagy, és még a végén kiabálsz. Ez nem biztos, hogy célravezető, de a mérgedet sem fojthatod el. Próbálkozz egy közvetítővel!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap nem alkalmas a barátkozásra, mert valahogy minden félreértődik, amit mondasz. Ebből pedig még nagyobb galiba is lehet, ha összevesztek. A párkapcsolat erősítésére azonban kitűnően alkalmas a mai nap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Biztonságra, melegségre vágysz, és ezt hol máshol is találhatnád meg, mint egy szerető társ oldalán. Ha magányos vagy, ma megakadhat a szemed valakin.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Skorpiók ma úgy érezhetik, igazán boldogok a kedvesük oldalán. Ám nem elég megszerezni a boldogságot, azt meg is kell tudni tartani. Ha a tulajdonodnak tekinted a kedvesedet, az sosem célravezető. A szerelem csak a szabadsággal fér meg.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nyilasok ma jó üzletet köthetnek. Nem biztos, hogy most azonnal megérzi ezt a pénztárcád, de hosszabb távon mindenképp előnyödre válik. Vedd kézbe sorsod irányítását, és közben ne feledkezz meg az álmaidról sem!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bár amúgy zárkózott típus vagy, ma meghazudtolhatod önmagad. A munkádban szükséged is van erre, különösen, ha a kereskedelemben dolgozol. A kapcsolatok építése mindenképpen fontos. Ha volán mögé ülsz, legyél nagyon óvatos!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma rendkívül feszült hangulatban lehetsz. Valami érlelődik benned, ezért ez a szokatlan nyugtalanság. Talán segít, ha egy órácskát elvonulsz, hogy rájöjj, tulajdonképpen mit is szeretnél.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Halak minden figyelmét ma a szerelem köti le. Talán nem veszed észre, hogy munkádra ez rossz hatással lehet, de az álmodozás bizony nem segít a koncentrálásban...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: